Warm hart

Net als voorgaande jaren steunt CMS Asset Management ook dit jaar weer een goed doel. Dit jaar hebben we gekozen voor het project ‘Microfinanciering‘. Met een klein startkapitaal zonder grote risico's, helpen wij beginnende ondernemers op weg om hun droom te verwezenlijken.

 

Precies twintig jaar geleden startte Luc de Laat het bedrijf CMS Asset Management. "Ik had geluk dat ik een goede start kon maken en de benodigde assets kon aanschaffen om mijn droom waar te maken. In grote delen van Afrika en Azie kunnen beginnende ondernemers dat niet. Zij zijn vaak aangewezen op geldwoekeraars, met soms torenhoge schulden als gevolg. Met microfinanciering en trainingen kunnen zij bouwen aan een zelfstandig inkomen en een duurzame toekomst. Zo komt ook hun droom een stapje dichterbij." 

 

oxfam-novib-microfinanciering.jpg

CMS als sociaal ondernemer

Door de jaren heen levert CMS Asset Management een bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Soms dichtbij, maar ook ver weg. In alle projecten weten we dat de mensen voorop staan. Vooral de projecten waar hulp direct ingezet kan worden, spreken ons aan.