Freelancers gezocht

Wij zoeken freelance maintenance consultants en maintenance engineers!

 

Ben jij een mensgerichte consultant die moeiteloos het probleem van de klant vertaalt naar een begrijpelijke oplossing? Heb je ervaring met technisch projectmanagement, asset management, risicomanagement of technisch informatiemanagement? En wil je graag als ZZP-er een duurzame relatie met ons aangaan? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 

CMS Asset Management en IP-Solutions bundelen hun krachten in het realiseren van opdrachten. Beide ondernemingen hebben door toename van hun orderportefeuilles regelmatig behoefte aan extra capaciteit. Hierbij willen we een duurzame relatie aangaan en op regelmatige basis samenwerken. Daarom bouwen we gezamenlijk aan een betrouwbaar netwerk van ZZP-ers om ons heen. ZZP-ers die de filosofie van CMS Asset Management en IP-Solutions onderschrijven en namens ons opdrachten tot een goed einde willen brengen.

 

Wij werken landelijk voor opdrachtgevers in de (chemische) industrie, de waterwereld en bij overheden. Door bundeling van onze krachten bieden we regelmatig een mooie projectportfolio en uitdagingen aan waar we ondersteuning zoeken.

 

Ben je ZZP-er en wil je werken namens CMS Asset Management en IP-Solutions bij onze klanten? Stuur dan een e-mail naar Esther Heesakkers: eheesakkers@cmsam.nl of bel haar op 0652436086.

 

Kijk voor meer informatie over op: www.ip-solutions.nl en www.cmsam.nl.